Fri Frakt Certifierade varor Faktura 30 dagar

Gratis mensskydd på jobbet
– lika självklart som tvål, handsprit och toalettpapper

 

Bidra till en jämstämställdhetsförändring!

Efter Metoo-hösten 2017 har alltfler blivit medvetna om att kvinnor i Sverige fortfarande har sämre förutsättningar på olika sätt enbart pga av sitt kön. Vi har kommit långt i jämförelse med många andra länder, men när det kommer till det faktum att kvinnor själva och helst i tysthet måste handskas med en månatlig blödning, är det fortfarande väldigt lite förståelse i samhället för vilka svårigheter detta faktiskt för med sig.

Vi på Presidio Pack tror att företag, skolor och idrottsföreningar nu börjar få upp ögonen för detta och faktiskt VILL göra något för att underlätta och hjälpa. I takt med att vårt samhälle blir mer öppet och allt fler får förståelse för hur besvärligt det är för hälften av befolkningen 1 vecka i månaden, ökar också viljan att försöka hjälpa till där det går!

Teckna ett abonnemang så att det alltid finns skydd när det plötsligt behövs. 

Beställ idag!

För att det ska vara så enkelt som möjligt erbjuder vi en smidig prenumerationstjänst, som baseras på antalet kvinnor som jobbar på arbetsplatsen/går på skolan/är med i föreningen hos er. Vi startar ert abonnemang och förser er med lämpligt antal tamponger per kvartal beroende på hur många ni är så att ni enkelt kan bidra till att skapa denna förändring i er organisation.

Många företag har redan idag tamponger till sina anställda gömda i någon låda i receptionen, men vi vill att de flyttas ut där de faktiskt behövs - på toaletterna! Därför har vi också tagit fram snygga och praktiska dispensrar för tampongerna som enkelt monteras på badrumsväggen med den medföljande tejpen. Föredrar ni att skruva fast dem går det också. Det är lätt att fylla på dispensrarna och det innebär en viss svårighet att plocka på sig fler än man behöver. 

Läs mer här!